SHANASHEEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 268 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shanasheel. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 22:01 Verkeerde besteling vlees moeten wisselen met colega maar voor de rest echt lekker eten
17 nov 2022 om 5:35 Heerlijk eten
16 nov 2022 om 16:39 Ordered Salmon and got Dorado. They changed the order without bothering to ask me.I don’t think that’s how the industry works globally. The fish was below average. Ruined my evening and wasted my money. Pathetic!
8 nov 2022 om 22:15 Altijd lekkere eten!!
6 nov 2022 om 21:43 Super lekker eten! Maza leuk ingepakt. Wij hebben genoten..
3 nov 2022 om 20:53 Vlees was lekker. Brood oud heel oud. Bezorger was laat en heeft niet aangebeld
20 okt 2022 om 6:24 Heel lekker eten
2 okt 2022 om 8:32 Ik heb eten besteld maar na anderhalf ontvangen en ik heb de restaurant gebeld maar zij zeggen 5min
13 aug 2022 om 13:08 Very nice cold starters and falafel with bread. Nutritious, tasty and nice.
12 aug 2022 om 7:55 Altijd lekker en snelle bezorging!
25 jul 2022 om 11:48 Heerlijk gegeten! Bezorging deed iets langer dan verwacht. Maar gelukkig was het eten bij aankomst nog lekker warm. Wij hebben enorm genoten en zullen zeker nog een keer bestellen.
10 jul 2022 om 22:20 De beste